Archív noviniek (stránka 3)

news rss
Zobrazené záznamy: od 21 do 30 (celkom 42)
Článok: « 1 2 3 4 5 »

Váš nový domov pri mori! Zľavy na reality pri mori do 31. 7. 2014!

Chceli by ste sa prebúdzať s výhľadom na more? Nepremeškajte šancu zaobstarať si vybrané nehnuteľnosti pri mori s mimoriadnym cenovým zvýhodnením, ktoré platí do 31. 7. 2014.

28.6.2014 Viac

K atraktivite nehnuteľností v Cannes prispieva aj filmový festival

Nedávno skončený filmový festival v Cannes potvrdil stále výraznejšie sa prejavujúci trend – filmové spoločnosti čoraz častejšie investujú do miestnych nehnuteľností.

28.6.2014 Viac

Kam investovať v roku 2014?

Zatiaľ čo väčšina realitných trhov sa v uplynulých piatich rokoch potýkala so zásadnými problémami, podľa najnovších analýz renomovaných agentúr sa zdá, že niektoré lokality zaznamenajú v najbližších rokoch veľmi dynamický rast.

24.6.2014 Viac

Nehnuteľnosti vo Villefranche Sur Mer - bývanie pre náročných

Úžasné bývanie v kopcoch nad prístavom a neopakovateľná atmosféra starobylého prístavného mestečka. To sú hlavné devízy Villefranche Sur Mer. Mestečka, ktoré si obľúbil Jean Cocteau, teraz sem s obľubou jazdia treba Bono Vox z U2.

19.5.2014 Viac

Nehnuteľnosti v Alpách prináša zaujímavé výnosy z prenájmu

Vlastníctvo nehnuteľnosti v Alpách môže popri príjemne strávených chvíľ voľna a odpočinku na horách byť tiež zaujímavou investíciou. Ročné výnosy z prenájmu sa môžu pohybovať až v úrovni okolo 7 %.

18.2.2014 Viac

Trh parížskych luxusných nehnuteľností zostáva stabilný vďaka zahraničným kupcom

V minulom roku investor z Kataru zakúpil luxusnú vilu z 19. storočia situovanú neďaleko Champs - Elysee za sumu presahujúcu 44 miliónov euro - rozhodne nebol sám, lebo z posledných správ je zrejmé, že trh parížskych luxusných nehnuteľností opäť získava na potenciáli.

14.1.2014 Viac

Investori využívajú možnosti vrátenia DPH u chaletov

Francúzska vláda pristúpila k ponuke možnosti vrátenia DPH vo výške 19,6 % investorom, ktorí uvoľnia svoju nehnuteľnosť na prenájom na voľnom trhu.

21.12.2013 Viac

Daňové zmeny sú dobrou správou pre majiteľov nehnuteľností vo Francúzsku

Nedávno ohlásený nový systém francúzskej dane z kapitálových výnosov (CGT) po viac než roku neistoty konečne stavia kupca aj vlastníkov nehnuteľností vo Francúzsku do lepšej pozície.

29.10.2013 Viac

Tipy pre kúpu ski nehnuteľnosti v Alpách

V poslednej dobe prudko stúpa popularita nehnuteľností v lyžiarskych rezortoch. Jedným z dôvodov je aj to, že je ťažké zarezervovať si ubytovanie v najfrekventovanejších termínoch a keď už sa to podarí, cena je veľmi vysoká.

17.10.2013 Viac

Nehnuteľnosti na Azúrovom pobreží si udržujú svoju popularitu

Vzhľadom na situáciu na realitnom trhu sú nehnuteľnosti na Azúrovom pobreží ideálnym doplnkom do investičných portfólií.

26.5.2013 Viac
Zobrazené záznamy: od 21 do 30 (celkom 42)
Článok: « 1 2 3 4 5 »
Chcem dostávať ponuky a novinky o (zahraničných) realitách zadarmo priamo na môj e-mail:

Sme členmi AIPP

Hot tips | Máme pre Vás pripravených viac než 6000 nehnuteľností z celého sveta Kompletná ponuka

Chcem dostávať ponuky a novinky o (zahraničných) realitách zadarmo priamo na môj e-mail:
Jazyk: