Archív noviniek (stránka 4)

news rss
Zobrazené záznamy: od 31 do 40 (celkom 63)
Článok: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Daňové povinnosti spojené s prenajímaním bytu v Chorvátsku

Na majiteľov bytov v Chorvátsku, ktorí sú cudzími štátnymi príslušníkmi a svoje nehnuteľnosti využívajú na prenájom, sa vzťahuje niekoľko povinností. Celý proces nie je príliš zložitý, len je potrebné si včas zaobstarať všetky potrebné dokumenty, aby bola nehnuteľnosť pripravená na prenajímanie pred ešte začiatkom turistickej sezóny.

25.3.2018 Viac

Chorvátsko: daň z nehnuteľnosti nie je na programe dňa

Špekulácie o možnom skorom zavedení dane z nehnuteľnosti v Chorvátsku odťal minister pre výstavbu a územného plánovania Predrag Štromar. Nedôjde k nemu tento rok a s najväčšou pravdepodobnosťou ani v najbližších rokoch.

18.2.2018 Viac

Chorvátsky realitný trh sa spamätáva zároveň s ekonomikou

Chorvátska ekonomika po šesťročnej recesii od roku 2015 rastie, čo nevyhnutne posilní aj realitný trh. Medzi rokmi 2009 a 2014 poklesol chorvátsky HDP o viac ako 12%, čo bolo hneď po Grécku najviac v celej Európe.

12.8.2017 Viac

Najlepšie pláže v Európe

Prázdniny sú v plnom prúde a my vám prinášame prehľad najlepších európskych pláží. Vybrať si z nich môže podľa svojich potrieb naozaj každý, či už plánuje bujarú dovolenku s partiou priateľov, alebo chce s rodinou preskúmať preslnené zákutia Európy, či len hľadá pláž čo najbližšie pri letisku.

2.8.2017 Viac

Chorvátsko: more, pláže i mariny na výbornú

Modrá vlajka, medzinárodné ocenenie udeľované za vysoký štandard ochrany prírody, čistotu mora a pláží, vybavenie, zázemie a bezpečnostné podmienky na plážach a v marinách, tento rok zavlaje v Chorvátsku nad 99 plážami a v 19 marinách.

11.7.2017 Viac

Chorvátsko: predaj apartmánov v 5* rezorte priamo pri mori

Hľadáte miesto pre rekreáciu pri mori a zároveň chcete výhodne investovať? Spoločnosť Rellox vám ponúka možnosť nákupu apartmánov v Chorvátsku, ktoré sú súčasťou päťhviezdičkového rezortu priamo na pobreží Jadranského mora.

7.7.2017 Viac

Najlepšie pláže Chorvátska

O tom, ktorá pláž je najkrajšia, sa môžu viesť nekonečné debaty, pretože otázka vkusu je vecou rýdzo individualistickou. O tom, že Chorvátsko má v tejto oblasti čo ponúknuť, ale sporu nie je. Nie náhodou boli tunajšie pláže označené portálom European Best Destination práve za tie najkrajšie.

28.5.2017 Viac

UberBOAT. Obľúbený dopravca chce v Chorvátsku voziť turistov na ostrovy

Prepravná spoločnosť Uber plánuje vstúpiť do ďalšej oblasti dopravy. V lete chce ponúknuť turistom na Jadrane lodné spojenie medzi pevninou a ostrovmi.

26.3.2017 Viac

Chorvátsko znížilo daň z prevodu nehnuteľnosti

Od 1. januára 2017 platia v Chorvátsku nové, respektíve reformované daňové zákony. Na rozdiel od mnohých iných krajín sa jedná vo väčšine prípadov o zjednodušenie daňového systému, vrátane zníženia niektorých daňových sadzieb.

2.2.2017 Viac

Rok 2016 znamenal pre Chorvátsko rekordný počet turistov

Rok 2016 sotva skončil, ešte ani nie sú zrátané davy turistov, ktorí mali v pláne stráviť v Chorvátsku obdobie Vianoc, a krajiny už hlásia rekord v počte ľudí, ktorí ju v minulom roku navštívili.

11.1.2017 Viac
Zobrazené záznamy: od 31 do 40 (celkom 63)
Článok: « 1 2 3 4 5 6 7 »
Chcem dostávať ponuky a novinky o (zahraničných) realitách zadarmo priamo na môj e-mail:

Sme členmi AIPP

Hot tips | Máme pre Vás pripravených viac než 6000 nehnuteľností z celého sveta Kompletná ponuka

Chcem dostávať ponuky a novinky o (zahraničných) realitách zadarmo priamo na môj e-mail:
Jazyk: